Feesten en Partijen

Hebt u iets te vieren?
Een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst en u zoekt een gezellige ruimte? Dan bent u bij Rex aan het juiste adres.
Al sinds jaar en dag worden bij Rex de gezelligste feesten gehouden!
In een ongedwongen sfeer kunt u uw gasten ontvangen.
Wij verzorgen niet alleen uw drankjes maar ook uw hapjes en eventueel een stukje muziek. Wij kunnen terugvallen op een grote variatie aan artiesten en bandjes.
We hebben een grote variatie aan hapjes en maaltijden. Van eenvoudige hapjes tot een volledig verzorgd warm/koud buffet. Alles is mogelijk!
Vul onderstaand formulier in, maak uw wensen duidelijk en wij nemen zo spoedig mogelijk contact om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Contactformulier

Captcha

Home

U kunt bij Cafetaria Rex terecht voor de snelle afhaalhap, zoals ‘fish & chips of andere snacks. Wie wat meer tijd heeft, kan komen lunchen of dineren. De uitgebreide menukaart biedt onder meer dagelijkse specialiteiten en vers bereidde vis, vers gebakken broodjes, snacks, uitsmijters en huisgemaakte soep. Cafetaria Rex vindt duurzaamheid en gezonde bereiding van producten belangrijk. Dat ziet u en dat proeft u. Overwerken? Eten op het werk? Zakenlunch? Kies bewust voor lekker, gezonder, duurzaam en kwaliteit: Ga naar Cafetaria Rex

Contact Details

Willekeurige foto's