Feesten en Partijen

Hebt u iets te vieren?
Een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst en u zoekt een gezellige ruimte? Dan bent u bij Rex aan het juiste adres.
Al sinds jaar en dag worden bij Rex de gezelligste feesten gehouden!
In een ongedwongen sfeer kunt u uw gasten ontvangen.
Wij verzorgen niet alleen uw drankjes maar ook uw hapjes en eventueel een stukje muziek. Wij kunnen terugvallen op een grote variatie aan artiesten en bandjes.
We hebben een grote variatie aan hapjes en maaltijden. Van eenvoudige hapjes tot een volledig verzorgd warm/koud buffet. Alles is mogelijk!
Vul onderstaand formulier in, maak uw wensen duidelijk en wij nemen zo spoedig mogelijk contact om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek.

Contactformulier

Captcha

Home

Cafetaria met visspecialiteiten midden in het centrum van Delfzijl en op loopafstand van de haven. Cafetaria Rex is al jaren een begrip in Delfzijl. Het is tenslotte de oudste Cafetaria van Delfzijl. De zaak kenmerkt zich door de gezellige sfeer van vroeger maar met het assortiment van vandaag. U kunt u bij Cafetaria Rex terecht voor patat en diverse snacks maar ook hebben wij een uitgebreide lunchkaart met vers gebakken broodjes, uitsmijters en huisgemaakte soep. The best Burgers in Town en omstreken die vindt u bij ons. Overwerken? Eten op het werk? Zakenlunch? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact Details

Willekeurige foto's

Laatste Tweets

Volg ons