Let op:
Tijdens de wintermaanden is de cafetaria op dinsdag gesloten.
Bestellingen via thuisbezorgd.nl kunnen tussen 16.00 en 18.00 worden doorgegeven.Welkom op de website van Cafetaria Rex in Delfzijl. 

Vis en snacks bij Cafetaria Rex
Afhalen of lunchen: Voor verse, gezonde en overheerlijke visspecialiteiten, huisgemaakte soep en andere snacks, gaat u naar Cafetaria Rex. Midden in het centrum van Delfzijl en op loopafstand van de haven.
Cafetaria Rex heeft een breder, duurzamer en gezonder assortiment dan een 'gewone' cafetaria. Bij ons vindt u duurzaam gevangen en vers bereide vis, zoals gebakken lekkerbekjes en kibbeling. Gebakken in gezonde olie, verwerkt in heerlijke salades. Ook de andere, wisselende visspecialiteiten en snacks, worden vers en op gezonde wijze bereid.

Broodjes op het werk? Catering? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Kies bewust voor lekker en kwaliteit. 
We maken ook hapjes en salades.
En in onze zaal kunt u uw feestje vieren. Er is bij REX van alles mogelijk!

Wilt u een keertje gemakkelijk? Bestel dan uw maaltijden via thuisbezorgd.nl
en wij bezorgen uw bestelling aan huis of op het werk!


 


Laatste nieuws

17 feb

Cafetaria REX doet plastic verpakkingen in de ban

Cafetaria REX maakt sinds begin dit jaar langzamerhand de overstap naar het gebruik van 100 procent biologische en afbreekbare verpakkingsmaterialen. Met deze overstap van plastic naar milieuvriendelijke en duurzame producten is Cafetaria REX een voorloper in de regio.

Home

U kunt bij Cafetaria Rex terecht voor de snelle afhaalhap, zoals ‘fish & chips of andere snacks. Wie wat meer tijd heeft, kan komen lunchen of dineren. De uitgebreide menukaart biedt onder meer dagelijkse specialiteiten en vers bereidde vis, vers gebakken broodjes, snacks, uitsmijters en huisgemaakte soep. Cafetaria Rex vindt duurzaamheid en gezonde bereiding van producten belangrijk. Dat ziet u en dat proeft u. Overwerken? Eten op het werk? Zakenlunch? Kies bewust voor lekker, gezonder, duurzaam en kwaliteit: Ga naar Cafetaria Rex

Contact Details

Willekeurige foto's